Denne kanelkage er en opskrift fra min søster. Det er en meget let kage at lave og den smager rigtig godt. Samtidig er det en kage som kan holde meget længe – og den bliver stadig ikke tør.

Jettes_kanelkage

Ingredienser: 125 g. smeltet margarine, 325 g. sukker, 400 g. mel, 4 tsk. kanel, 2 tsk. natron, 1/2 l. kærnemælk.

Glasur: 50 g. smeltet margarine, 250 g. flormelis, 2 tsk. vanillesukker, 1 spsk. kakao, 4 spsk. varm stærk kaffe.

  1. Margarine og sukker røres godt sammen.
  2. Herefter røres mælken i.
  3. Bland mel med natron og kanel – tilsæt det til sidst.
  4. Rør dejen godt og kom den i en bradepande (ca. 25 x 30 cm) i 1/2 t. ved 200 gr.
  5. Herefter kommes glasuren ovenpå.
2 svar

Skriv en kommentar

Deltag aktiv på min blog
Skriv en kommentar, det sætter jeg stor pris på!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *