, ,

Boganmeldelse – Den hemmelige kvinde

Så er jeg kommet hjem fra en dejlig og solrig ferie på Kreta. Det var rigtig skønt, når den danske sommer nu svinger noget med regn, sol og temperaturerne.

På ferien fik jeg læst “Den hemmelige kvinde” af Anna Ekberg, som er et pseudonym der dækker forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinrich. Disse forfattere er bedre kendt som et andet pseudonym A.J. Kazinski, som har skrevet flere krimier.Den_hemmelige_kvinde

“Den hemmelige kvinde” er  en kærlighedskrimi, som handler om svindel, mord, kærlighed og familiebånd.

Bogens hovedperson er Louise, som har et godt liv sammen med forfatteren Joachim på Christinsø, hvor hun ejer en lille cafe. En dag dukker der en mand op i cafeen, som hedder Edmund. Han påstår, at Louise slet ikke hedder Louise, men er hans kone – Helene – som forsvandt tre år tidligere i Silkeborg. Edmund fremviser billeder af sin forsvundne kone, og billederne ligner Louise.

Herefter foregår der undersøgelser og scanninger, som afslører at Louise har fået flere brutale slag mod hovedet for år tilbage, som formentlig har forårsaget et hukommelsestab. Herefter står det klart, at Louise ikke er Louise. Hun er i stedet Helene Söderberg,  er gift med Edmund, har 2 børn og er arving til et stort og velhavende forretningsimperium.

Helene vender herefter tilbage til sit gamle liv, og hun må tage afsked med Joachim. Men hun begynder så at undersøge, hvad der rent faktisk skete for 3 år siden, da hun forsvandt fra familien? Hvem var Louise – og hvordan har hun fået hendes identitet?

Det er en meget spændende og underholdende bog, og der sker hele tiden noget uventet, som gør at tingene ikke lige falder på plads, og man derfor bare MÅ læse videre. Der er fine beskrivelser af både personerne og stederne i historien, som gør at det hele virker meget troværdigt.

Jeg synes det er en god bog, som fortjener 3 ud af 3 stjerner. Den er dog nok mest egnet til de kvindelige læsere – de fleste mænd vil nok finde den for “tøset”

Beskrivelse af stjerner:
★ = En ok bog, som godt kan anbefales at læse – dog kan der også findes andre alternativer.
★★ = En god bog at læse.
★★★ = En super god bog, som du helt sikkert kan anbefale andre at læse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *