Påsken er slut, men vi er så heldige at have lidt flere fridage at tage af. Rundt omkring os har folk forladt deres sommerhusene nu, og er vendt hjem til hverdagen. Men lige så skønt som det er, at der er liv omkring os, lige så meget nyder vi også stilheden og roen her.

Vi har haft en dejlig påske med det skønneste vejr, hvor vi har været ude fra morgen til aften, hvilket vi har nydt rigtig meget. Vi har fået røde næser og røde arme af den dejlige sol, som har skinnet hele dagen. Det flotte vejr har også givet nogle flotte solnedgange, selvom vi er så tidligt på året.

 

Først i dag er det blæst lidt op her ved Vesterhavet, men der er stadig et dejligt vejr her.

Vi har været praktiske i sommerhuset , og har nu fået lavet indhegning af haven – noget permanent og andet midlertidigt. Så Wendy nyder, at hun nu kan rende frit rundt i haven – uden at skulle være bundet i snor.

Det er Niels som har lavet det hele – hvor er det skønt at have så dygtig en handy-man, som bare kan lave alt.

Vi har fældet en bunke af træer, og nu venter vi på, at der skal komme en professionel og topbeskære de kæmpe grantræer, så vi kan få endnu mere lys og sol på terrassen.

Vi har været til hyggelige påskefrokoster, nydt at familie og venner bare kiggede forbi og så vores sommerhus. Vi var også så heldige, at få “testet” overnatnings mulighederne af, da Camilla og Mike kiggede forbi til et par hyggelige dage her.

Jeg fik fundet nogle zink baljer til et fantastisk loppemarked, som ligge lige her i nærheden (det er vist ikke sidste gang jeg skal besøge det). Planen er, at jeg skal have dem tilplantet med nogle planter, som kan holde til Vestkystens klima, og samtidig give hygge på vores terrasse.

I dag vil vi have kigget på skuret, som hører til huset. Dette skal indrettes fra bunden, og lige nu er alt bare smidt ind, så der er godt kaos der. Mon ikke vi finder på lidt kreative løsninger, så vi kan få god opbevarings plads derude. Eneste plan p.t. er at vi vil forsøge at genbruge gamle materialer – og så ser vi hvad vi kan få ud af det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *