, ,

Verdens nemmeste kage – Tvebakkekage

Dette er verdens nemmeste kage, som ikke kan glippe for nogen. Herudover er den rigtig hurtig at lave, så du kan sagtens nå den til eftermiddagskaffen eller aftenskaffen.

Ingredienser: 3 æg, 3 dl. sukker , 1 tsk. vanillesukker og 15 tvebakker (til en tærteform på 24 cm).

Pynt: 2 1/2 dl. fløde og 250 g. optøet hindbær.

Sådan laves kagen:

  1. Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og skummende.
  2. Knus tvebakkerne.
  3. Vend tvebakkerne i æggemassen.
  4. Kom blandingen i formen og bag den ved 175 grader i ca. 20-25 min. Den skal være gylden ovenpå, og selvfølgelig bagt indeni. Lad den herefter afkøle.
  5. Pisk fløden til skum og vend de optøede hindbær her.
  6. Fordel hindbærskummet over kagen og server den.

Blandingsforholdet er 1 æg=1 dl. sukker = 5 tvebakker – så kan du selv gange op med den størrelse form du har eller hvor mange du skal lave til – det er jo let.

Du kan variere kagen ved eks. at tilsætte nødder eller mandler i dejen. Eller du kan tilføje små chokoladestykker i hindbærskummet.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *