Jettes Kanelkage
Denne kanelkage er en opskrift fra min søster. Det er en meget let kage at lave og den smager rigtig godt. Samtidig er det en kage som kan holde meget længe – og den bliver stadig ikke tør.
Ingredienser: 125 g. smeltet margarine, 325 g. sukker, 400 g. mel, 4 tsk. kanel, 2 tsk. natron, 1/2 l. kærnemælk.
Glasur: 50 g. smeltet margarine, 250 g. flormelis, 2 tsk. vanillesukker, 1 spsk. kakao, 4 spsk. varm stærk kaffe.
- Margarine og sukker røres godt sammen.
- Herefter røres mælken i.
- Bland mel med natron og kanel – tilsæt det til sidst.
- Rør dejen godt og kom den i en bradepande (ca. 25 x 30 cm) i 1/2 t. ved 200 gr.
- Herefter kommes glasuren ovenpå.
Uhmmm den havde jeg helt glemt😊👍
Uhmmm den havde jeg helt glemt 😊👍