Ingredienser: 3 chokolade lagkagebunde, 2 1/2 dl. piskefløde, 300 g. frosne hindbær, 4 spks. flormelis, 1 portion kagecreme, markroner.IMG_2048

Pynt: ca. 3 dl. flormelis, hindbærsaft og varmt vand.

  1. Hindbærrene tøes op med en skål under – gem saften til glasuren.
  2. Pisk fløden til flødeskum – den må gerne være godt pisket uden at være smør, så den ikke splatter ud.
  3. Vend de optøede hindbær i flødeskummet og smag til med flormelis. Tag til lidt hindbærskum fra til pynt.
  4. Vend forsigt kagecremen i hindbærskummet.
  5. Læg den nedenste bund på fadet, ovenpå hindbærskummet og så knuste markroner. Det gentager du for den næste bund. Og tilsidst lægges den sidste bund på.
  6. Rør glasuren med hindbærsaften, og suppler evt. med en lille smule varmt vand for at få glasuren til at hænge sammen. Pynt kagen med glasur og stil den koldt så glasuren samler sig.
  7. Kom det gemte hindbærskum i en sprøjtepose med stjernetylle, og pynt lagkagen med dette.IMG_2050
1 svar

Skriv en kommentar

Skriv endelig en kommentar
- det vil jeg sætte pris på!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *