Verdens nemmeste kage – Tvebakkekage
Dette er verdens nemmeste kage, som ikke kan glippe for nogen. Herudover er den rigtig hurtig at lave, så du kan sagtens nå den til eftermiddagskaffen eller aftenskaffen.
Ingredienser: 3 æg, 3 dl. sukker , 1 tsk. vanillesukker og 15 tvebakker (til en tærteform på 24 cm).
Pynt: 2 1/2 dl. fløde og 250 g. optøet hindbær.
Sådan laves kagen:
- Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og skummende.
- Knus tvebakkerne.
- Vend tvebakkerne i æggemassen.
- Kom blandingen i formen og bag den ved 175 grader i ca. 20-25 min. Den skal være gylden ovenpå, og selvfølgelig bagt indeni. Lad den herefter afkøle.
- Pisk fløden til skum og vend de optøede hindbær her.
- Fordel hindbærskummet over kagen og server den.
Blandingsforholdet er 1 æg=1 dl. sukker = 5 tvebakker – så kan du selv gange op med den størrelse form du har eller hvor mange du skal lave til – det er jo let.
Du kan variere kagen ved eks. at tilsætte nødder eller mandler i dejen. Eller du kan tilføje små chokoladestykker i hindbærskummet.
Mums… lette kager det er lige mig 😉
Ser så lækker ud kan ikke vente med at lave den mums