Mexicansk Kyllingelasagne
Denne kyllinge lasagne er meget let at lave og tilmeld meget sund.
Ingredienser: 500 g kyllingebryst i tynde strimler, lidt rapsolie, 9 stk. fuldkorns lasagne plader, 450 g. frossen helbladet spinat, 1 ds. hakkede tomater, 1 løg, 2 dl. hytteost, 3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria), 3 tsk. karry, 1 spks. tomat pure, salt og peber, oregano, 200 g. mild revet ost.
- Tø spinaten op, og hak den groft.
- Steg kylling strimlerne gyldne i lidt olie og karry.
- Hak løget og svits det, i en gryde.
- Hæld tomaterne i gryden med hytteost, tomat pure og alle krydderierne.
- Lad saucen små simmer i 15 minutter. Saucen må godt være lidt stærk, da spinaten tager en del af smagen.
- Smør fadet og læg lasagneplader i, hæld saucen over, læg et lag spinat samt kylling, og drys lidt ost på
- Forsæt sådan i 3 lag og afslut med sauce og ost.
- Lad den trække lidt, inden du bages i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!