Godt overblik i hverdagen – ny app

På min sidste betalingsoversigt for maj måned var der en QR kode med betalingsservice fra Nets – og nysgerrig som jeg er skulle jeg da lige se hvad den indeholdte.
Betalingsservice logoOg jeg må indrømme – jeg er meget positiv overrasket. Måske er jeg “miljø-skadet” pga. mit job – men denne her app giver et rigtig godt overblik over alle ens udgifter.

App’en er tilgængelig til både Android og iOS. Første gang skal du logge ind med NemID – herefter kræver det kun en 4 cifret kode, som du helt selv vælger.

Man kan se de seneste måneders betalinger via Betalingsservice, og hvor meget der mangler atelier betalt i denne måned. Du kan gå tilbage i tiden og se hvor meget dine udgifter er steget gennem årene.  Du kan endda se detaljer på nogle udgifter – eksempelvis hvilken forsikring du betaler til. Du kan også oprette nye aftaler til betalingsservice, og du kan lave et budget over dine kommende udgifter.

Alt i alt – en god app, som giver dig overblikket over alle dine udgifter.

Betalingsservice billede 1   Betalingsservice billede 2

Du kan selv hente app’en via iTunes – se mere her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *