Æble-Cheese Cake
Denne æble-Cheese cake er meget let og lave – og kan laves få timer i forvejen. Den kan laves som kage, men bestemt også som en god dessert.
Ingredienser:
Bund: 15 digestivekiks, 2 spsk. råsukker, 50 g. smør.
Fyld 1: 4 syrlige æbler, 4 spks. råsukkker, 1 spsk. kanel, 25 g. smør
Fyld 2: 1 bæger Fromage Frais (250 g), 2 dl-. piskefløde, 2 spsk. råsukker, 1 tsk. vanillesukker.
Hvis ikke du kan få fromage Frans, kan du også bruge græsk yougurt.
Evt. pynt: 1 1/2 dl. piskefløde, lime eller citron
- Knus kiksene og smelt fedtstoffet. Bland kiks, fedtstof og råsukker.
- Tryk dejen ud i en springform.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Steg æblerne møre i fedtstoffet, råsukker og kanel.
- Læg æblerne på kiksebunden.
- Pisk fløden med både råsukker og vanillesukker til det bliver flødeskum.
- Vend fromage frais i flødeskummet.
- Smør flødeskumscremen over og stil det koldt
- Pisk fløden og tag kagen ud af formen og anret fløden som små toppe på kagen. Pynt evt. med revet lime eller citron.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!