, , , ,

Æble-Cheese Cake

Denne æble-Cheese cake er meget let og lave – og kan laves få timer i forvejen. Den kan laves som kage, men bestemt også som en god dessert.

Ingredienser:

Bund: 15 digestivekiks, 2 spsk. råsukker, 50 g. smør.

Fyld 1: 4 syrlige æbler, 4 spks. råsukkker, 1 spsk. kanel, 25 g. smør

Fyld 2: 1 bæger Fromage Frais (250 g), 2 dl-. piskefløde, 2 spsk. råsukker, 1 tsk. vanillesukker.

Evt. pynt: 1 1/2 dl. piskefløde, lime eller citron

  1. Knus kiksene og smelt fedtstoffet. Bland kiks, fedtstof og råsukker.
  2. Tryk dejen ud i en springform.
  3. Skræl æblerne i både.
  4. Steg æblerne møre i fedtstoffet, råsukker og kanel.
  5. Læg æblerne på kiksebundet.
  6. Piske fløden med både råsukker og vanillesukker til det bliver flødeskum.
  7. Vend fromage frais i flødeskummet.
  8. Smør flødeskumscremen over og stil det koldt
  9. Pisk fløden og tag kagen ud af formen og anret fløden som små toppe på kagen. Pynt evt. med revet lime eller citron.
  10. img_2571img_2570
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *