Sunde pandekager med oksekødsfyld
Disse pandekager er meget sunde og indeholder få kalorier pr. person. Det grønne fyld kan naturligvis varieres med hvad man har i køleskabet eller hvad du måtte have lyst til netop denne dag.
Ingredienser:
Pandekager: 200 g hytteost, 3 æg, 35 g. fuldkornsspeltmel, 1 dl. mælk, 10 g. chiafrø, salt og peber.
Oksekødsfyld: 300 g. hakket oksekød, 1 løg, 1 fed hvidløg, 1 dåse hakkede tomater, 1 tsk. paprika, salt og peber.
Grønt fyld: 1 peberfrugt, 1/2 agurk og 1 tomat.
Pandekager:
- Blend hytteost, æg og mælk sammen, så “klumperne” i hytteosten forsvinder.
- Tilsæt så melet, derefter chiafrø, salt og peber.
- Steg pandekagerne på en varm pande, sørg for de er godt bagte inden du vender dem, ellers kan de godt falde fra hinanden.
Oksekødsfyld:
- Snit løg og hvidløg fint og svits det i en gryde med lidt olie.
- Tilsæt kødet og lad det brune af sammen med paprika.
- Tilsæt så de hakkede tomater
- Lad retten simre et par minutter og smagt til med salt og peber.
Grønt fyld:
- Skyl og skær peberfrugt, agurk og tomater i tern.
Server pandekagerne fyldt med oksekødsfyld og grønt.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!