,

Mors chokoladekage

mors_chokolade_kageIngredienser: 300 g mel, 75 g smør/bagemargarine,  300 g sukker, 2 æg,  50 g. kakao, 2 dl. kærnemælk, 1 tsk. natron, 1 tsk. bagepulver, 1/2 tsk. vanillesukker.

Pynt: 200 g. flormelis ca. 2 spsk. kogende vand

Sådan laves kagen:

  1. Fedtstoffet blødgøres (konsistens som mayonnaise) og røres godt med sukkeret til en ensartet masse.
  2. Herefter tilsættes æggene – under stadig omrøring – et af gangen.
  3. De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og herefter røres det hele til en ensartet masse, som herefter hældes op i en smurt bradepande.
  4. Bages på nederste rille ved 200 gr. i 15 min.

Pynt: Flormelis og kogende vand røres sammen til en passende konsistens. Herefter pyntes kagen med glasuret og evt. revet chokolade eller krymmel.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *