Mors chokoladekage
Ingredienser: 300 g mel, 75 g smør/bagemargarine, 300 g sukker, 2 æg, 50 g. kakao, 2 dl. kærnemælk, 1 tsk. natron, 1 tsk. bagepulver, 1/2 tsk. vanillesukker.
Pynt: 200 g. flormelis ca. 2 spsk. kogende vand
Sådan laves kagen:
- Fedtstoffet blødgøres (konsistens som mayonnaise) og røres godt med sukkeret til en ensartet masse.
- Herefter tilsættes æggene – under stadig omrøring – et af gangen.
- De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og herefter røres det hele til en ensartet masse, som herefter hældes op i en smurt bradepande.
- Bages på nederste rille ved 200 gr. i 15 min.
Pynt: Flormelis og kogende vand røres sammen til en passende konsistens. Herefter pyntes kagen med glasuret og evt. revet chokolade eller krymmel.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!