Lasagne med squashplader
Uhmm – denne lasagne – uden de traditionelle lasagneplader er rigtig god og der er rigeligt til 2 personer i 2 dage. Så vil du have en let aftensmad, som bare skal varmes dagen efter, er denne super god. Opskriften er fra Guldsmedgaard – læs mere om dem her
Ingredienser:
Kødsovs: 1 løg, 1/2 peberfrugt, 1 gulerod, 300 g. oksekød, 1/2 spsk. olie, 1 dåse hakkede tomater, 1/2 dåse tomatpure, 2 tsk. oregano, 1 spsk. basilikum, 1 boullionterning, salt og peber.
1 1/2 -2 stk. squash, 1/2 – 1 karton Mornaysauce
Kødsovs:
- Snt løg og peberfrugt i fine tern.
- Skræl og riv gulerod.
- Svits løgene i olien i en gryde.
- Kom kødet i gryden og steg til det hele er brunet.
- Tilsæt gulerod og peberfrugt og lad det stege med nogle minutter.
- Kom resten af ingredienserne i og kog sovsen op. Smag til med salt og peber.
Lasagne:
- Tænd ovnen på 200 gr.
- Skær squashen ud i lange “plader” – evt. på et mandolinjern hvis du ejer sådan et – det gør jeg ikke og det gik fint med at få dem skåret ud med en skarp kniv.
- I et ildfast fad lægger du først et tyndt lag kødsovs, så squashplader og derefter et tyndt lag Mornaysauce.
- Fortsæt sådan til du har brugt alt sovsen, og slut af med Mornaysauce.
- Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 – 40 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!