Brovst Kage
Denne kage en en gammel opskrift, som jeg har fået fra min mor. Kagen hedder egentlig mælkekage, men alle kender den som Brovst kage.
Ingredienser: 3 æg, 3 kopper melis, 3 tsk. bagepulver, 3 kopper mel, 1/2 tsk. salt, 1 tsk. vanillesukker, 1 1/2 kop mælk, 75 g. margarine.
Fyld: 6 spsk brun farin, 3 spsk. mælk, 1 1/2 kop kokosmel, 75 g. margarine. (det gør ikke noget hvis du er lidt “rundhåndet” med det hele).
Kagen laves sådan:
- Æg og sukker piskes
- Det resterende kommes i og røres sammen.
- Kommes i en form og bages ved 180 gr. i ca. 20 min. Mærk efter om den er bagt – dejen må ikke hænge ved.
Fyld:
- Det hele kommes i en gryde, og “koges” sammen ved svag varme.
- Fyldet kommes ovenpå den bagte kage, og bages ved 200 gr. i ca. 5 min.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!