Mexicansk_kyllingelasagneDenne kyllinge lasagne er meget let at lave og tilmeld meget sund.

Ingredienser: 500 g kyllingebryst i tynde strimler, lidt rapsolie, 9 stk. fuldkorns lasagne plader, 450 g. frossen helbladet spinat, 1 ds. hakkede tomater, 1 løg,  2 dl. hytteost, 3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria), 3 tsk. karry, 1 spks. tomat pure, salt og peber, oregano,  200 g. mild revet ost.

  1. Tø spinaten op, og hak den groft.
  2. Steg kylling strimlerne gyldne i lidt olie og karry.
  3. Hak løget og svits det, i en gryde.
  4. Hæld tomaterne i gryden med hytteost, tomat pure og alle krydderierne.
  5. Lad saucen små simmer i 15 minutter. Saucen må godt være lidt stærk, da spinaten tager en del af smagen.
  6. Smør fadet og læg lasagneplader i, hæld saucen over, læg et lag spinat samt kylling, og drys lidt ost på
  7. Forsæt sådan i 3 lag og afslut med sauce og ost.
  8. Lad den trække lidt, inden du bages i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *