Uhmm – denne lasagne – uden de traditionelle lasagneplader er rigtig god og der er rigeligt til 2 personer i 2 dage. Så vil du have en let aftensmad, som bare skal varmes dagen efter, er denne super god. Opskriften er fra Guldsmedgaard – læs mere om dem her

Ingredienser:

Kødsovs: 1 løg, 1/2 peberfrugt, 1 gulerod, 300 g. oksekød, 1/2 spsk. olie, 1 dåse hakkede tomater, 1/2 dåse tomatpure, 2 tsk. oregano, 1 spsk. basilikum, 1 boullionterning, salt og peber.

1 1/2 -2 stk. squash, 1/2 – 1 karton Mornaysauce

Kødsovs:

  1. Snt løg og peberfrugt i fine tern.
  2. Skræl og riv gulerod.
  3. Svits løgene i olien i en gryde.
  4. Kom kødet i gryden og steg til det hele er brunet.
  5. Tilsæt gulerod og peberfrugt og lad det stege med nogle minutter.
  6. Kom resten af ingredienserne i og kog sovsen op. Smag til med salt og peber.

Lasagne:

  1. Tænd ovnen på 200 gr.
  2. Skær squashen ud i lange “plader” – evt. på et mandolinjern hvis du ejer sådan et – det gør jeg ikke og det gik fint med at få dem skåret ud med en skarp kniv.
  3. I et ildfast fad lægger du først et tyndt lag kødsovs, så squashplader og derefter et tyndt lag Mornaysauce.
  4. Fortsæt sådan til du har brugt alt sovsen, og slut af med Mornaysauce.
  5. Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 – 40 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Skriv endelig en kommentar
- det vil jeg sætte pris på!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *