,

Jettes Kanelkage

Denne kanelkage er en opskrift fra min søster. Det er en meget let kage at lave og den smager rigtig godt. Samtidig er det en kage som kan holde meget længe – og den bliver stadig ikke tør.

Jettes_kanelkage

Ingredienser: 125 g. smeltet margarine, 325 g. sukker, 400 g. mel, 4 tsk. kanel, 2 tsk. natron, 1/2 l. kærnemælk.

Glasur: 50 g. smeltet margarine, 250 g. flormelis, 2 tsk. vanillesukker, 1 spsk. kakao, 4 spsk. varm stærk kaffe.

  1. Margarine og sukker røres godt sammen.
  2. Herefter røres mælken i.
  3. Bland mel med natron og kanel – tilsæt det til sidst.
  4. Rør dejen godt og kom den i en bradepande (ca. 25 x 30 cm) i 1/2 t. ved 200 gr.
  5. Herefter kommes glasuren ovenpå.
2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *