,

Brovst Kage

Brovst_kageDenne kage en en gammel opskrift, som jeg har fået fra min mor. Kagen hedder egentlig mælkekage, men alle kender den som Brovst kage.

Ingredienser: 3 æg, 3 kopper melis, 3 tsk. bagepulver, 3 kopper mel, 1/2 tsk. salt, 1 tsk. vanillesukker, 1 1/2 kop mælk, 75 g. margarine.

Fyld: 6 spsk brun farin, 3 spsk. mælk, 1 1/2 kop kokosmel, 75 g. margarine. (det gør ikke noget hvis du er lidt “rundhåndet” med det hele).

Kagen laves sådan:

  1. Æg og sukker piskes
  2. Det resterende kommes i og røres sammen.
  3. Kommes i en form og bages ved 180 gr. i ca. 20 min. Mærk efter om den er bagt – dejen må ikke hænge ved.

Fyld:

  1. Det hele kommes i en gryde, og “koges” sammen ved svag varme.
  2. Fyldet kommes ovenpå den bagte kage, og bages ved 200 gr. i ca. 5 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *